Bedrijfsuitje 7 Missions
Home       Ontvangers       Coördinaten       Navigeren       Routes/Tracks       Kaarten       Basecamp      
Cursus GPS       Boekje Alles over GPS       Routes DHZ-cursus       Shop       Geocaching       Links      


WebShop
Alles over GPS


Alles over GPS
Een GPS-ontvanger is een geweldig hulpmiddel bij het wandelen en fietsen. Veel mensen vinden een GPS echter ingewikkeld. Jaap van Raffe en Tineke de Boer schreven daarom het boekje Alles over GPS. In dat boekje vertellen zij op een zeer toegankelijke manier wat GPS is en wat je er mee kunt. Alles over GPS is een zeer handige gids voor de beginnende GPS-er, mede door de in het boekje opgenomen Doe-Het-Zelf-cursus. Aan de hand van duidelijke praktijkoefeningen kan iedereen met een GPS leren omgaan en wordt wandelen en fietsen nog leuker!

Klik hier voor meer informatie


Boekinfo
Titel: Alles over GPS
Uitvoering: Paperback
Formaat: 210x150x4
Pagina's: 124
Uitgever: RAFFEN
ISBN: 9789081355452 (978-90-813554-5-2)
NUR: 483
Vastgestelde boekenprijs: € 14,95

Bestellen
Bestellen kan per e-mail. Stuur een mailtje naar: info@raffen.nl
.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn € 0 bij verzendingen binnen Nederland en € 4 bij verzendingen naar het buitenland..

Alles over geocaching
In dit eerste Nederlandstalige handboek over geocaching vind je alles wat je moet weten om zelf op zoek te gaan naar schatten. Jaap van Raffe en Tineke de Boer leggen duidelijk uit wat het spel inhoudt en hoe je mee kunt doen. Ze geven inzicht in de achtergronden van gps, welke technieken er komen kijken bij het vinden van een schat en hoe je je gps daarvoor gebruikt. Daarnaast besteden de auteurs aandacht aan puzzels en geven ze aan hoe je zelf een cache maakt, wat trackables zijn, en Favorites en Goodies en (mega) events en nog veel meer.

Klik hier voor meer informatie


Boekinfo
Titel: Alles over geocaching
Uitvoering: Paperback
Formaat: 170x120x12
Pagina's: 200
Uitgever: RAFFEN
ISBN: 9789081355445 (978-90-813554-4-5)
NUR: 483
Vastgestelde boekenprijs: € 17,95

Bestellen
Bestellen kan per e-mail. Stuur een mailtje naar: info@raffen.nl
.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn € 0 bij verzendingen binnen Nederland en € 4 bij verzendingen naar het buitenland..

Bestellen
Een boekje bestellen is eenvoudig. Stuur een mailtje naar: info@raffen.nl
.
Mail in ieder geval het adres waar het boekje naartoe moet, dan stuur ik het boekje en de factuur zo snel mogelijk naar je toe (betaling is dus achteraf).Zichttermijn
Voor internetaankopen door consumenten geldt een zichttermijn van 14 dagen. Deze gaat in nadat het boekje is ontvangen. Tijdens de zichttermijn kan het boekje worden geretourneerd. De betalings- verplichting komt vervolgens te vervallen of het betaalde aankoopbedrag wordt binnen 30 dagen terugbetaald. Het boekje mag geen sporen van gebruik vertonen. De kosten van de retourzending zijn voor de consument.


 

  Alles over GPS     
    e-mail: info@raffen.nl - telefoon: 06-3020-3090<!--Begin RAFFEN webdesign pagina voor oude browsers--> <p><font face="verdana,arial,helvetica" color="#CCCCCC" size=5> <b>Alles over GPS</b> <font face="verdana,arial,helvetica" color="#FFFFFF" size=2><p> Je bent op de site Alles over GPS. Met deze site willen we je graag enthousiast maken voor het wandelen en fietsen met een GPS. De site bevat alle informatie die je nodig hebt om zelf op pad te kunnen gaan met een GPS. Daarnaast besteden we aandacht aan de achtergronden en de techniek. We denken namelijk dat als je een beetje weet hoe een en ander werkt, je ook beter met je GPS kunt omgaan. De informatie van deze site komt uit het boekje Alles over GPS in 20 pagina's. De dikte van dat boekje geeft aan dat we niet uitputtend ingaan op alle details. Het is niet de bedoeling dat je dagen bezig bent met het bestuderen van de materie. Het is de bedoeling dat je gaat wandelen of fietsen met je GPS. <p> Trefwoorden: GPS geocaching GPS ontvangers wandelen fietsen routes tracks waypoints coordinaten kaartdatum positieformaat GPS